Page 1 of 2

Eric's Mad Scientist Lab

Posted: Mon Jan 02, 2012 5:03 am
by Eric
[test=pork#1,pork#2]obama[/test]
[test]<f1>F</f1><f2>U</f2><f3>C</f3><f4>K</f4>[/test]
[test][test2]FU[/test2][test3]CK[/test3][/test]

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Mon Jan 02, 2012 5:11 am
by Shutter
HOLY SHIT HE MUST HAVE DEVELLOPED SOMETHING

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Mon Jan 02, 2012 5:49 am
by Eric
My BBCode will whoop yo' a$$.

Code: Select all

double d;

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Mon Jan 02, 2012 7:41 am
by Eric
[img]file://C:/Windows/Web/Wallpaper/Windows/img0.jpg[/img]
EDIT: sorry for taking up the first 3 pages of the admin log... :mrgreen: :ugeek:

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:11 am
by Eric
updated blog to wordpress 3.3.1 phpbb is oudated...FUCK :evil:

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 08, 2012 3:39 pm
by waspe414
Image

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 22, 2012 8:42 am
by Eric
Image
Used this to run a YS server on a linux machine at school. WIN.
Now who wants to be the server in the diagram? my internetz fails

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 22, 2012 1:47 pm
by vincent
erict15 wrote:Image
Used this to run a YS server on a linux machine at school. WIN.
Now who wants to be the server in the diagram? my internetz fails
I don't think it's a good idea:
1) the ssh tunnel will introduce will lot of lags, ant not only because of the encryption
2) the school network admin will notice it
3) why not hosting the YSFlight server on the "server" itself depicted in the picture in the bottom? SSH tunnel or not, you always need a server somewhere.

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 22, 2012 8:30 pm
by Eric
1. T1 connection, so not that much lag
2. already taken care of, i run the server
3. I do not want to be taking up CPU/memory resources, and since some servers I am thinking of using ban running game servers.

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Jan 22, 2012 9:49 pm
by Flake
We did something similar in my high school.

We used SSH, but hid that inside HTTPS. I didn't make it, my heaps mad bro friend did.

See, HTTPS still runs on port 80/8080. Since most schools just block all but 80, this still worked. THAT would add lag though i'm very sure.

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Mon Jan 23, 2012 6:38 am
by Eric
Done. Try seeing how many people you can get on @ et15.ath.cx w/o lag

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 02, 2012 2:47 am
by Eric

Code: Select all

693
	//Support Ticket System MOD Beginn
	if ($post_data['enable_sts'] == TRUE && ($mode == 'post'))
	{
		$user->add_lang('mods/ticket');
		
		if ($forum_id==74)
		{
			$post_data['post_subject'] = utf8_normalize_nfc(request_var('title', '', true ));
			$title = utf8_normalize_nfc(request_var('title', '', true ));
			$ysvers = utf8_normalize_nfc(request_var('ysvers', '', true ));
			$bugimg = utf8_normalize_nfc(request_var('bugimg', '', true ));
		}
		else
		{
			$post_data['post_subject'] = utf8_normalize_nfc(request_var('modname', '', true));
			$modname = utf8_normalize_nfc(request_var('modname', '', true ));
			$download = utf8_normalize_nfc(request_var('download', '', true ));
			$instmod = utf8_normalize_nfc(request_var('instmod', '', true ));
			$previmg = utf8_normalize_nfc(request_var('previmg', '', true ));
		}
		$message = utf8_normalize_nfc(request_var('message', '', true));
		
		global $moddesc;
		$moddesc = $message;

		$messagetemp = '';

		if ($forum_id==74)
		{
			$messagetemp .= "[bug=" . $title . "]\n";
			$messagetemp .= ($bugimg && ($bugimg != 'http://')) ? "[bugimg]" . $bugimg . "[/bugimg]\n" : '';
			$messagetemp .= "[bugdesc]\n";
			$messagetemp .= $message . "\n";
			$messagetemp .= "[/bugdesc]\n";
			$messagetemp .= "[/bug]";
		}
		else
		{
			$messagetemp .= "[mod=" . $modname . "]\n";
			$messagetemp .= ($previmg && ($previmg != 'http://')) ? "[previmg]" . $previmg . "[/previmg]\n" : '';
			$messagetemp .= "[moddesc=" . $download . "]\n";
			$messagetemp .= $message . "\n";
			$messagetemp .= "[/moddesc]\n";
			$messagetemp .= "[instmod]" . $instmod . "[/instmod]\n";
			$messagetemp .= "[/mod]";
		}
		
		$message_parser->message = $messagetemp;
	}
	//Support Ticket System MOD END

1478
	//Support Ticket System MOD Beginn
	'MESSAGE'					=> (isset($moddesc) && $moddesc != '') ? $moddesc : $post_data['post_text'],
	//Support Ticket System MOD END

1547
	//Support Ticket System MOD Beginn
	'SUPPORT_STS'			=> ($post_data['enable_sts'] == true && ($mode == 'post')) ? true : false,
	'STS_MODNAME'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('modname', '', true )),
	'STS_DOWNLOAD'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('download', '', true )),
	'STS_INSTMOD'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('instmod', '', true )),
	'STS_PREVIMG'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('previmg', '', true )),
	
	'STS2_TITLE'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('title', '', true )),
	'STS2_BUGIMG'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('bugimg', '', true )),
	'STS2_YSVERS'			=> utf8_normalize_nfc(request_var('ysvers', '', true )),
	//Support Ticket System MOD End

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Wed Feb 08, 2012 9:52 am
by Flake
as i said earlier, drop this in: http://drupal.org/project/bbcode
I'll set it up if you can install it.

PathAuto is already running fine.

Cheers broseph.

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 09, 2012 6:30 am
by Eric
done
have fun :geek:

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 09, 2012 7:12 am
by Flake
Annnnndddd... Enabled. :ugeek:

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 09, 2012 7:17 am
by Flake
I've also disabled editing of the YSFHQ Username in the Staff Complaint Webform. NO IMPERSONATING! :D

http://ysfhq.com/drupal6/content/staff-complaint-form

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 09, 2012 12:58 pm
by Martin-Dutchie
I get this, is that normal?

Code: Select all

Fatal error: Unsupported operand types in /home/content/19/4813419/html/drupal6/sites/all/modules/rules/rules/modules/rules.events.inc on line 55

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Thu Feb 09, 2012 7:17 pm
by Eric
Which page do you get that on?

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Fri Feb 10, 2012 7:40 am
by Martin-Dutchie

Re: erict15's mad web dev lab

Posted: Sun Feb 12, 2012 6:01 am
by Eric
Try now? I disabled and re-enabled the module.

Also: http://ysfhq.com/drupal6/content/nafcnaa-pack
aww yea. :ugeek: