Page 1 of 1

Help with a Virtual Machine.

Posted: Tue Jan 05, 2016 2:43 am
by Barr
So I have been trying to get a BMW Diagnostic system running in VMWare Workstation going. Everything goes fine till I finish installing and restart to use the new OS. Keep getting an error, a Vcpu-0 double fault of some sort

After doing some researching online it seems that its a fault between processors? Well here is a dropbox link to the logs files, the core file and dump files generated by VMWare.

https://www.dropbox.com/s/kwkrgcrtfhq29 ... 6.dmp?dl=0

It worked fine in Virtual box but I couldn't get it to communicate with the host computer as virtualbox wouldn't keep network settings.


To add im running it on windows 10 and vmware workstation 6.5.2

Re: Help with a Virtual Machine.

Posted: Tue Jan 05, 2016 2:52 am
by megaprime13
BARRACUZ wrote:im running it on windows 10
theres your problem

No need to thank me ;)

Re: Help with a Virtual Machine.

Posted: Tue Jan 05, 2016 2:59 am
by Barr
megaprime13 wrote:
BARRACUZ wrote:im running it on windows 10
theres your problem

No need to thank me ;)
lol and damn i just got rid of my xp setup. Everything works on xp

Re: Help with a Virtual Machine.

Posted: Tue Jan 05, 2016 3:25 am
by Strats
Your next best bet is Windows 7 but XP loves Oracle VirtualBox too... lol

Re: Help with a Virtual Machine.

Posted: Wed Jan 06, 2016 1:09 pm
by Nodoka Hanamura
>Windows 7

I'd Nanamipost, but the Admins won't let me.

But seriously though, Have you tried dialing down settings, using only one CPU core?