Loading and Main Menu Grey.

Questions, comments, concerns, & fixes
Post Reply
User avatar
ForeverYMonster
Contributor
Contributor
Posts: 240
Joined: Tue Dec 03, 2013 5:39 pm
Favorite Aircraft: Su-35/Su-37
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Loading and Main Menu Grey.

Post by ForeverYMonster » Thu Aug 27, 2015 5:55 pm

Anybody know the cause and or fix?
Image
Image

User avatar
Ace Lord
Contributor
Contributor
Posts: 383
Joined: Thu Feb 10, 2011 8:45 pm
Favorite Aircraft: Too many to list
Location: Lost Hills Bunker Complex
OS: Windows 10
Has thanked: 52 times
Been thanked: 125 times

Loading and Main Menu Grey.

Post by Ace Lord » Thu Aug 27, 2015 6:01 pm

The background picture is disabled...you can change that in Option > Option > Show Background Picture.
Image

User avatar
ForeverYMonster
Contributor
Contributor
Posts: 240
Joined: Tue Dec 03, 2013 5:39 pm
Favorite Aircraft: Su-35/Su-37
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Loading and Main Menu Grey.

Post by ForeverYMonster » Thu Aug 27, 2015 6:14 pm

It's a driver issue, backround picture was enabled and after installing a driver for my card it worked again.
Image

User avatar
Flake
Core Staff
Core Staff
Posts: 4354
Joined: Thu Feb 10, 2011 8:47 pm
Favorite Aircraft: Boeing F/A-18A
Location: Australia
OS: Windows 10 (x64)
Has thanked: 836 times
Been thanked: 1238 times
Contact:

Loading and Main Menu Grey.

Post by Flake » Thu Aug 27, 2015 11:10 pm

I love it when people post how they solved their problem. Good work.
I am an accountant working full-time (and some). I'm not here as often as I would like to be. Send a message if you need me. There are a few people in the community who can get in contact with me urgently if you need - don't be afraid to ask. I just don't check here as frequently as I used to. Sorry!

User avatar
ForeverYMonster
Contributor
Contributor
Posts: 240
Joined: Tue Dec 03, 2013 5:39 pm
Favorite Aircraft: Su-35/Su-37
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Loading and Main Menu Grey.

Post by ForeverYMonster » Fri Aug 28, 2015 3:01 am

After reinstalling drivers I was forced to use OpenGL and that takes a slight hit on my FPS, oh well.
This topic can be locked by a mod.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests