Page 1 of 1

I have a problem...

Posted: Sat Apr 14, 2018 5:08 pm
by Cinco
For some reason, when I open YS with Direct3D, this pops up.
Image

But when I opened YS with OpenGL, it's normal.
Image

I reinstalled YS completely and I still have the same problem.
Does anyone have a solution to this?

Re: I have a problem...

Posted: Sat Apr 14, 2018 9:55 pm
by Nodoka Hanamura
Have you updated Graphics drivers recently? Or updated DirectX? Those could be possible issues.

Re: I have a problem...

Posted: Sat Apr 14, 2018 11:00 pm
by Flake
In OpenGl, have you tried setting the "I have trouble coding a game to draw fonts in Direct3D correctly" button from the options menu?

Re: I have a problem...

Posted: Sun Apr 15, 2018 1:11 am
by Cinco
Hasn't changed a thing. This is really weird.

Re: I have a problem...

Posted: Mon Apr 16, 2018 5:53 am
by NajmiCreative
ahh,Cinco,mine's also suffered the same problem too (for years xD)

Re: I have a problem...

Posted: Mon Apr 16, 2018 5:49 pm
by Turbofan
I just opened mine in D3D (I play the 2011 version) and the menus and background look fine. On the other hand, aircraft are messed up but that's another ball of wax.

My GPU's an Nvidia GeForce GTX 1060 6GB. I'm guessing you may have to check what GPU you have and then play around with settings. If you use internal graphics then that might cause an issue as well.