HUD needed

YSFlight general discussion & everything in between
Post Reply
koshyajit
Rookie
Rookie
Posts: 57
Joined: Wed Jul 31, 2013 4:34 am
Favorite Aircraft: Lockheed P-38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

HUD needed

Post by koshyajit » Wed Jul 13, 2022 4:09 am

Hello fellow aviators;
I have another question. Some airplanes come with a HUD. Some airplanes come with an instrument panel so small, that even after zooming in, it is hard to fly using said instrument panel. Any way to go into the .DAT-file and add the HUD to automatically show up upon start-up??
Sincerely,
John Yohannan :)

koshyajit
Rookie
Rookie
Posts: 57
Joined: Wed Jul 31, 2013 4:34 am
Favorite Aircraft: Lockheed P-38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Re: HUD needed

Post by koshyajit » Wed Jul 13, 2022 5:03 am

Okay, I found the answer to this; rushing off to work; will post this evening. :D

User avatar
Krux
CVW-171
CVW-171
Posts: 325
Joined: Sun May 05, 2013 11:25 pm
Favorite Aircraft: Super Bug
Has thanked: 133 times
Been thanked: 105 times

Re: HUD needed

Post by Krux » Wed Jul 20, 2022 8:25 pm

You can set the game configuration to "Never use instrument Panel", so in the case of an aircraft that as an IST (Instrument panel config), it will be ignored and the HUD will appear instead.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest