!say me that is possible!

Questions, comments, concerns, & fixes
Post Reply
AccettoreQ
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Fri Aug 14, 2015 8:12 pm
Favorite Aircraft: Boeing
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

!say me that is possible!

Post by AccettoreQ » Fri Oct 30, 2015 6:27 pm

Guys! Say me that the thing that happen in this video https://www.youtube.com/watch?v=99Xbvjn ... y9&index=6 at 3.49 is possible!!
What I have to press with the HD Typhoon or with some other addon to activate this??? Say me that is possibleee

I want to ask another questions: in HD typhoon the flap work good or bad? because on my Ys flight doesen't work.

User avatar
Barr
Veteran
Veteran
Posts: 1002
Joined: Wed Mar 28, 2012 8:49 pm
Favorite Aircraft: The Boeing 757
Location: Providence, Rhode Island
OS: Windows 10/Gentoo
Has thanked: 268 times
Been thanked: 199 times

Re: !say me that is possible!

Post by Barr » Fri Oct 30, 2015 7:13 pm

I guess It could be possible. With some handy animation work.


But how would you guarantee that the decoy won't be abused? I can see someone simply dragging the decoy along during a dog fight and never getting shot at.
Image
Beginner ATC for hire!
Current Projects:
-Pilatus PC12
-Mooney M20
-New England Scenery
Fine Print:
**Word of Caution**
My knowledge is limited. Anything I write in my posts may or may not be accurate. To be honest I think its all crap.

AccettoreQ
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Fri Aug 14, 2015 8:12 pm
Favorite Aircraft: Boeing
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Re: !say me that is possible!

Post by AccettoreQ » Fri Oct 30, 2015 8:29 pm

BARRACUZ wrote:I guess It could be possible. With some handy animation work.


But how would you guarantee that the decoy won't be abused? I can see someone simply dragging the decoy along during a dog fight and never getting shot at.
You're right barracuz. But a perfect project provide that the decoy could be used only one time... I'm serious, do you think that someoe expert can create this?

User avatar
waspe414
Veteran
Veteran
Posts: 1137
Joined: Thu Feb 10, 2011 9:35 pm
Favorite Aircraft: CH-136 Kiowa
Location: Canada
Has thanked: 91 times
Been thanked: 147 times

Re: !say me that is possible!

Post by waspe414 » Fri Oct 30, 2015 8:55 pm

As a missile decoy it won't work. YS calculates missile trajectory to the 0,0,0 coordinate of the aircraft. Missiles can also destroy aircraft without a coll.srf.

Dragging a decoy box behind the aircraft isn't going to make anyone shoot at the decoy in a guns dogfight, because the main aicraft is still right there.
If you really want to mess with people during a dogfight, just animate the entire acraft backwards 20m and hide the vapour generators.
Actual UltraViolet
Image
I stole your turnip. Now you must come and defend your honour. ~ Hank Green

AccettoreQ
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Fri Aug 14, 2015 8:12 pm
Favorite Aircraft: Boeing
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Re: !say me that is possible!

Post by AccettoreQ » Fri Oct 30, 2015 10:11 pm

waspe414 wrote:As a missile decoy it won't work. YS calculates missile trajectory to the 0,0,0 coordinate of the aircraft. Missiles can also destroy aircraft without a coll.srf.

Dragging a decoy box behind the aircraft isn't going to make anyone shoot at the decoy in a guns dogfight, because the main aicraft is still right there.
If you really want to mess with people during a dogfight, just animate the entire acraft backwards 20m and hide the vapour generators.
Ok, I understand. But can be possible insert the decoy only as effect? I think that could be a nice improvement

User avatar
ksh
Veteran
Veteran
Posts: 636
Joined: Sun Jan 25, 2015 10:15 pm
Favorite Aircraft: Concorde; F-15; Embraer 190; F-35
Location: Buenos Aires, Argentina
Has thanked: 150 times
Been thanked: 229 times
Contact:

Re: !say me that is possible!

Post by ksh » Fri Oct 30, 2015 10:14 pm

AccettoreQ wrote:Guys! Say me that the thing that happen in this video https://www.youtube.com/watch?v=99Xbvjn ... y9&index=6 at 3.49 is possible!!
What I have to press with the HD Typhoon or with some other addon to activate this??? Say me that is possibleee

I want to ask another questions: in HD typhoon the flap work good or bad? because on my Ys flight doesen't work.
where you from? Just out of curosity?

AccettoreQ
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Fri Aug 14, 2015 8:12 pm
Favorite Aircraft: Boeing
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Re: !say me that is possible!

Post by AccettoreQ » Sat Oct 31, 2015 9:35 am

ksh wrote:
AccettoreQ wrote:Guys! Say me that the thing that happen in this video https://www.youtube.com/watch?v=99Xbvjn ... y9&index=6 at 3.49 is possible!!
What I have to press with the HD Typhoon or with some other addon to activate this??? Say me that is possibleee

I want to ask another questions: in HD typhoon the flap work good or bad? because on my Ys flight doesen't work.
where you from? Just out of curosity?
I'm from italy....i know, I'm bad in english, if you don't undestand something I try to explain better.
I am a member of this forum because in Italy there are few player of YSFlight, and there aren't italian page or forum dedicated.

User avatar
ksh
Veteran
Veteran
Posts: 636
Joined: Sun Jan 25, 2015 10:15 pm
Favorite Aircraft: Concorde; F-15; Embraer 190; F-35
Location: Buenos Aires, Argentina
Has thanked: 150 times
Been thanked: 229 times
Contact:

Re: !say me that is possible!

Post by ksh » Sat Oct 31, 2015 11:42 am

AccettoreQ wrote:
ksh wrote:
AccettoreQ wrote:Guys! Say me that the thing that happen in this video https://www.youtube.com/watch?v=99Xbvjn ... y9&index=6 at 3.49 is possible!!
What I have to press with the HD Typhoon or with some other addon to activate this??? Say me that is possibleee

I want to ask another questions: in HD typhoon the flap work good or bad? because on my Ys flight doesen't work.
where you from? Just out of curosity?
I'm from italy....i know, I'm bad in english, if you don't undestand something I try to explain better.
I am a member of this forum because in Italy there are few player of YSFlight, and there aren't italian page or forum dedicated.
No it´s not becuase of your english! its because of the exclamation mark you put! the first one! i tough you might be from southamerica or a spanish talking country! Well welcome my italian friend! Im from argentina!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest