I have a Question.

Post Reply
pilot134
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Fri Oct 12, 2012 10:20 am
Favorite Aircraft: avro Vulcan

I have a Question.

Post by pilot134 » Sun Oct 14, 2012 9:19 pm

Hello,

I have a question.
Is in the air refueling possible?
I'd like to try but I do not know how.
Another question, a cargo plane eg one c17 globe master can load in there? or is that not possible?

These are my questions.

Thanks for answering!

Gr, Jowell (Pilot134).

lorDuckFeet
Modding Team
Modding Team
Posts: 1085
Joined: Fri Dec 16, 2011 12:42 am
Favorite Aircraft: McDonnell Douglas
Has thanked: 1319 times
Been thanked: 514 times

Re: I have a Question.

Post by lorDuckFeet » Sun Oct 14, 2012 11:52 pm

Well refueling in the air do not know if it is possible.
Cargo transport but at C-17 is not possible. Just animate it, or from another function. :D

User avatar
Lazer
Contributor
Contributor
Posts: 109
Joined: Sat Sep 15, 2012 1:27 am
Favorite Aircraft: C-17 Globemaster III
Location: Freeport, Grand Bahama, Bahamas
Been thanked: 1 time

Re: I have a Question.

Post by Lazer » Mon Oct 15, 2012 1:30 am

Refueling in the air is currently not possible. There has been talk of it being implemented in the "new" YSF version, but it has yet to be possible.

And as Lucas said, no cargo loading is not possible. You cannot load a smaller item into a larger item.
Image

User avatar
TB1
Veteran
Veteran
Posts: 868
Joined: Fri Feb 18, 2011 11:51 am
Favorite Aircraft: 202 SQ RAF Sea King
Location: VATSIM.
Has thanked: 19 times
Been thanked: 16 times
Contact:

Re: I have a Question.

Post by TB1 » Mon Oct 15, 2012 8:02 am

The closest you can get to loading up a cargo aircraft is using the vehicles in the ground service pack. Download them here: http://www.mediafire.com/?7jhamh6nbbqryy2
Image

[tb1]123[/tb1]

User avatar
Seagull
Contributor
Contributor
Posts: 386
Joined: Sat Apr 02, 2011 6:03 pm
Favorite Aircraft: All of 'em
Location: Europe
Has thanked: 5 times
Been thanked: 20 times

Re: I have a Question.

Post by Seagull » Mon Oct 15, 2012 8:20 am

Not possible only at one scripted server. But you always get shot down before you can refuel lol
Image

pilot134
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Fri Oct 12, 2012 10:20 am
Favorite Aircraft: avro Vulcan

Re: I have a Question.

Post by pilot134 » Mon Oct 15, 2012 2:05 pm

Okay,

Cargo loading is not possible or can you do with that land grab or cargo loading? or is it still possible?

@ lucas, Okay Clearly you can for example be participating in an airshow? or fly in formation? but freight charge to get from A to B is not?

Another question, I once saw on this forum something of an excavator.
Can I download it? And how do you make yourself an Add-ons?
For example, a map of the Netherlands seems very nice for the Dutch pilots.
I come from the Netherlands for example the Dutch police helicopter and the Dutch Coast Guard?

User avatar
Lazer
Contributor
Contributor
Posts: 109
Joined: Sat Sep 15, 2012 1:27 am
Favorite Aircraft: C-17 Globemaster III
Location: Freeport, Grand Bahama, Bahamas
Been thanked: 1 time

Re: I have a Question.

Post by Lazer » Fri Oct 19, 2012 6:02 pm

So you can't load nor fly cargo. But you can fly in formation with your friends and be in airshows.

The excavator you want is called a POWERSHOVEL, it cannot interact with the ground, but it does move: http://raptor.ddo.jp/ckpacks/Kzs%20Pack/Kzspack.html
Click pack M
Image

Varren

Re: I have a Question.

Post by Varren » Fri Oct 19, 2012 6:59 pm

You may want to check this topic out, http://forum.ysfhq.com/viewtopic.php?f=137&p=54900

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests